Soundtrack.bg
спайдър-мен

Том Холанд смята, че е време Спайдър-Мен да бъде жена

Звездата на Marvel Том Холанд, добил популярност в ролята на Спайдър-Мен, има различно виждане за бъдещето на популярния супергерой. Той е на мнение, че е крайно време Питър Паркър да остъпи място на герой от женски пол, като това може да бъде Спайдър-Гуен или Спайдър-Уоман.

В момента по кината вече е най-новият филм за приключенията на Спайди – „Няма път към дома“, който вече чупи рекорди в световния боксофис. Филмът е очакван и заради множеството изненади за комиксовите фенове, но ние, разбира се, няма да ви правим спойлери. Най-добре е да ги видите сами.

Давайки интервю пред медиите Том Холанд заяви, че може би Marvel трябва да помислят за нещо ново, що се отнася до образа на Спайди.

Пред People Холанд каза следното: „Обичам всяка една минута в ролята. Благодарен съм на Marvel и Sony, че те ни дадоха тази възможност и позволиха на героите ни да се развиват. Беше невероятно. Лично аз не искам да казвам „довиждане“ на Спайдър-Мен, но чувствам, че всички ние може би сме готови да го направим. Не искам аз да съм отговорен за това, че не давам път на следващия млад човек, който го заслужава също толкова, колкото и аз“.

Актьорът добави: „Бих искал да видя бъдещето на Спайдър-Мен различно – може би да представим Спайдър-Гуен или Спайдър-Уоман. Имахме три пъти Спайдър-Мен поред – всичко беше едно и също, би било хубаво да видим нещо различно“.

Имаше слухове, че „Няма път към дома“ може да бъде последната роля на Том Холанд като Питър Паркър. Продуцентът Еми Паскал обаче наскоро потвърди, че Marvel вече работят по нов филм за Спайдър-Мен, именно с Том Холанд в ролята. А и един от пост-кредитите в „Няма път към дома“ вече ни загатна какво предстои за Питър Паркър и кой ще бъде един от следващите му опоненти.

А вие успяхте ли вече да гледате новия филм за Спайди?

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.