Soundtrack.bg

Били Айлиш: Щях да умра ако не бях ваксинирана

Една от големите звезди на съвременната поп музика Били Айлиш разкри, че е била болна от COVID-19 и заболяването не е протекло никак леко при нея. Тя дори смята, че е щяла да се прости с живота си, ако не се е била ваксинирала преди това.

Айлиш разкри, че се е заразила със COVID-19 през лятото на тази година. В шоуто на Хауърд Стърн певицата заяви: „Ваксината е страхотна, по дяволите. Тя предпази брат ми Finneas от това да се зарази, както и родителите ми. Спаси и приятелите ми“.

Американката обясни, че цели два месеца не се е чувствала добре след заразяването си със COVID-19. Дори и сега – месеци по-късно, тя все още чувства симптоми на заболяването.

„Искам да е напълно ясно – сега съм добре най-вече заради ваксината. Мисля, че ако не бях ваксинирана, най-вероятно щях да умра, защото положението беше наистина лошо“.

„Какво имам предвид, че беше лошо? Имам предвид много повече от това, че се чуствах просто ужасно.“

Били Айлиш има седем номинации за предстоящите награди „Грами“ през 2022 година, включително и за най-добър албум на годината. През юни тя ще се превърне и в най-младият досега хедлайнер на престижния музикален фестивал Glastonbury във Великобритания.

Нейният брат Finneas потвърди, че Били Айлиш вече работи и върху третия си студиен албум. Finneas, който също е музикант и основна креативна сила зад музиката на Били, заяви следното: „Вече имаме някои интересни „скелети“ на песни, които предстои да напишем. Все още обаче не сме напълно сигурни какви животни ще излязат от всичко това. Пуснали сме мрежата във водата, но тепърва ще видим какво ще уловим. Мога обаче да кажа, че съм наистина развълнуван“.

През лятото Били Айлиш издаде своя втори албум, носещ името Happier Than Ever. Албумът бе оценен високо от критици и фенове, затвърждавайки статута на американката като една от най-големите музикални звезди в момента.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY