Soundtrack.bg

Време за носталгия – актьорите от „Хари Потър“ се събират (Трейлър)

По всичко изглежда, че все по-често ще гледаме събития тип „Reunion“ на популярни и обичани от хората продукции. Определено много се изговори за това събитие с актьорите на сериала „Приятели“, а сега идва време и за филмите от вселената на „Хари Потър“. Където интересът със сигурност не е по-малък!

Специалното събитие на стрийминг платформата HBO Max носи името Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts и ще ни позволи да видим любимите си актьори от филмите отново заедно. HBO дори пуснаха тийзър на въпросния проект, който със сигурност ще ви зареди с тонове носталгия. Виждаме, че участие в Reunion сегмента ще вземат не само трима от основните актьори – Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, но също и множество други имена като Хелена Бонъм Картър, Джейсън Айзъкс, Гари Олдман, Том Фелтън, Марк Уилямс, Джеймс и Оливър Фелпс, Иън Харт, Бони Райт и множество други. Очакваме да видим дали и българският актьор Станислав Яневски, изиграл образа на Виктор Крум, няма да се окаже сред гостите.

Вижте и въпросния тийзър на Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, разпространен от HBO Max:

На този етап не се споменава нищо за евентуално участие на авторката на „Хари Потър“ Дж. К. Роулинг, чиято репутация сериозно пострада след нейни изказвания, свързани с ЛГБТ общността и по-конкретно транссексуалните.

Първият филм от вселената на „Хари Потър“ дебютира на голям екран на 14 ноември 2001 година и бе последван от още седем. И макар по наше мнение книгите да са далеч по-добри, както в повечето случаи, няма как да отречем, че филмите сериозно допринесоха за популяризацията на литературната поредица за момчето магьосник.

В момента се развиват и спиноф филмите от света на „Хари Потър“ – „Фантастични животни“. Третият филм от поредицата се очаква на голям екран през месец април 2022 година. Сред актьорите в него ще бъдат Еди Редмейн, Мадс Микелсен, Зоуи Кравиц, Езра Милър, Катерин Уотърстън и други.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.