Soundtrack.bg

Адел представи траклиста на новия си албум „30“

Една от кралиците на съвременната поп музика Адел представи траклиста на „30“ – новият ѝ албум, който ще бъде под номер четири във великолепната ѝ дискография до този момент. Вече имахме възможността да се насладим и на първи сингъл от проекта – „Easy On Me“, който бързо успя да покори класациите.

През миналия месец Адел официално обяви „30“, като албумът ще бъде достъпен за слушане на 19 ноември. „Easy On Me“ пък бе нейната първа песен в разстояние на пет години, имайки предвид, че тя се бе отдала на сериозна почивка. През това време Адел успя да постигне и внушителна физическа трансформация, захващайки се сериозно с тренировките и сваляйки голяма част от теглото си.

Това можем да забележим и във видеото на последния ѝ сингъл:

Да поговорим сега и за траклиста на „30“.

Стандартното издание на албума ще съдържа 12 песни, докато специалното бонус издание ще добави още три парчета към тях. Едно от тях е дует с Крис Стейпълтън – един от най-известните американски кънтри музиканти в света.

Ето и траклиста на „30“:

1. „Strangers By Nature“

2. „Easy On Me“

3. „My Little Love“

4. „Cry Your Heart Out“

5. „Oh My God“

6. „Can I Get It“

7. „I Drink Wine“

8. „All Night Parking“ (Interlude)

9. „Woman Like Me“

10. „Hold On“

11. „To Be Loved“

12. „Love Is A Game“

„30“ е четвъртият студиен албум на поп звездата Адел

Трите допълнителни песни в бонус изданието на албума са както следва: „Wild Wild West“, „Can’t Be Together“ и „Easy On Me“ – версия с Крис Стейпълтън.

„Easy On Me“ ще остане в историята като още един супер успешен сингъл на Адел. Песента очаквано се намести на първа позиция във Великобритания, успявайки да реализира 217,300 чарт продажби в първата си седмица – най-високата стойност от времето на „Shape of You“ на Ед Шийрън от 2017 година. Песента успя да регистрира и повече от 24 милиона стриймвания само във Великобритания, без да броим останалия свят.