Soundtrack.bg
Боба Фет

Представиха първи трейлър на сериала за Боба Фет (ВИДЕО)

Феновете на „Междузвездни войни“ могат да си отворят щастливо една бира, защото Walt Disney и Lucasfilm представиха първи трейлър на The Book of Boba Fett – новият сериал на Disney+, който ще ни запознае с част от приключенията на най-известния ловец на глави в Галактиката Боба Фет.

След като видяхме завръщането на Боба Фет в супер успешния и качествен „Мандалорецът“, беше напълно нормално любимият на феновете персонаж да получи и собствена продукция. В главната роля си остава култовият Темура Морисън, а кадрите от трейлъра ни подсказват повече от добре в каква посока ще върви сериалът.

Преди да продължим нататък, вижте го и преценете сами, както е модерно да се казва напоследък:

Сериалът ще дебютира в платформата Disney+ на 29 декември. За съжаление, тази стрийминг услуга все още не е достъпна в България, но ние няма да ви призоваваме открито към пиратство, макар че е ясно какво ще направим при създалата се ситуация.

Още в началото на трейлъра виждаме интересен диалог. Боба казва „Аз не съм ловец на глави“, но някой друг отговаря – „Чувал съм обратното…“

Разбираме и друго – Боба Фет иска да властва над престъпния свят в Галактиката, но правейки го по един по-добър начин, сравнено с Джаба Хътянина – с уважение, а не със страх. Виждаме го дори на вечеря с босовете на подземния свят, което загатва за интересни политически игри, които ще можем да проследим в The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett е един от многото сериали от света на „Междузвездни войни“, които ще можем да видим в Disney+. Вече вероятно всички сме гледали „Мандалорецът„, а ни предстоят още продукции за Касиан Андор, Оби-Уан Кеноби, Асока Тано и Ландо Калрисиан. Последната Star Wars трилогия бе истинско разочарование, но поне засега Disney+ проектите ни доставят голямо удоволствие. Надяваме се, че и сериалът за Боба Фет няма да направи изключение.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.