Soundtrack.bg
Домът на Гучи

Убийствен втори трейлър на „Домът на Гучи“ (ВИДЕО)

„Домът на Гучи“ на режисьора Ридли Скот е безспорно едно от водещите кино събития на годината. Драматичната лента ще представи един тъмен период от историята на модния бранд, свързан с убийството на Маурицио Гучи, внук на основателя на марката Гучио Гучи, поръчано от собствената му съпруга Патриция Реджиани.

В ролята на Патриция, която през 1998 година е осъдена за поръчковото убийство на Маурицио, виждаме номинираната за „Оскар“ Лейди Гага. И трябва да ви признаем, че поне от трейлърите, които сме видели досега, поп звездата се справя наистина впечатляващо в ролята.

Режисьор на „Домът на Гучи“ е иконата Ридли Скот, а освен Лейди Гага, в ролите виждаме още Ал Пачино, Адам Драйвър, Джереми Айрънс, Джаред Лето, Салма Хайек и други. Наистина впечатляващ актьорски състав, не мислите ли?

Преди да продължим нататък, вижте официалния втори трейлър на мащабната продукция:

През 2014 година Патриция Реджиани е пусната от затвора, тъй че тя ще може да види с очите си как Лейди Гага влиза в ролята ѝ. Самият филм е адаптация на книгата The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, And Greed на Сара Гей Фордън. Режисьор на лентата е Роберто Бентивена, а самият Ридли Скот е един от продуцентите. Отдавна се знае, че „Домът на Гучи“ е един от проектите, които Скот най-много е искал да осъществи.

В трейлъра виждаме как Маурицио Гучи запознава Патриция със семейството си – големите Гучи, без да подозира какво ще последва. Ставаме свидетели и на враждебното отношение, което Алдо Гучи (Ал Пачино) демонстрира към Патриция, дори небрежно споделяйки ѝ, че „това не е работа за жени“.

Истинските Гучи обаче не приемат никак добре филма на Ридли Скот. Патриция Гучи, една от наследниците на легендарната фамилия, заяви, че семейството се чувства „истинско разочаровано“ от създаването на подобен филмов проект. „Те крадат идентичността на нашето семейство, за да осъществят печалба. Забравят, че семейството ни има право на уединение. Можем да говорим по всякакви теми, но има граници, които не бива да се прекачват“, казва Патриция Гучи.