Soundtrack.bg

Могъщо хип-хоп и R&B шоу ни очаква на Super Bowl 2022

Не е нужно да ви напомняме, че полувремето на Super Bowl е по традиция едно от най-големите музикални събития на годината. Финалът на Националната футболна лига (NFL) предлага велико спортно зрелище – най-гледаното в САЩ, но на полувремето по традиция виждаме някои от най-великите музикални звезди в света. Всички помним онзи паметен момент с Джъстин Тимбърлейк и Джанет Джаксън, нали? Или пък изпълненията на звезди като Бионсе, Лейди Гага, The Weeknd, Мадона и много други.

Феновете на хип-хоп музиката могат да точат лиги с нетърпение, защото полувремето на Super Bowl 2022 ще се събере четири от най-големите звезди в историята на рап музиката – Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg и Кендрик Ламар. А за малко цвят, сцената ще приеме и легендарната R&B изпълнителка Mary J. Blige. Направо не ни се мисли!

Super Bowl 2022 ще се проведе на 13 февруари 2022 година на стадиона SoFi Stadium в Ингълууд, Калифорния. Изпълнението на полувремето ще бъде историческо, защото никога досега петима толкова успешни и награждавани артисти не са излизали заедно на сцената на Super Bowl.

Самият Dr. Dre написа в Twitter, че феновете могат да очакват това да е началото на „следващата фаза в кариерата му“, каквото и да означава това.

„Чувствам се невероятно развълнуван да споделя сцената с моите приятели за #PepsiHalftimeShow. Това ще представи следващата фаза в кариерата ми. По-голям и по-добър от всякога!!!“

Eminem също се включи в социалните мрежи, пишейки: „Ден на Dre през февруари? Там съм!“

Следващият Super Bowl ще бъде специално събитие за района на Лос Анджелис, който ще приеме най-голямото спортно събитие в страната за първи път от почти 30 години насам. И трябва да признаем, че организаторите на събитието са се справили наистина добре, за да бъде то завинаги запомнено от феновете. Не само заради самото спортно събитие, но и заради предстоящото шоу на полувремето. Ако трябва да преброим всичките награди „Грами“, които имат тези артисти, то сигурно ще ни отнеме доста време.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.