Soundtrack.bg

Вълнуващи филми за деца в Парк-театър „Борисова градина“

Кой казва, че филмите са предазначени единствено за възрастни? Ние отдавна знаем, че това далеч не е така. От десетилетия насам се създават филмови продукции, които са подходящи най-вече заради подрастващите. Сигурни сме, че всеки от вас помни поне няколко заглавия от своето детство, които са оставили непреходен отпечатък в душата му. Така е, нали?

Представяме на вашето внимание четири детски филми, които вашите малчугани могат да гледат на територията на Парк-театър „Борисова градина“. Селекцията е внимателно подбрана и можем да ви уверим, че въпросните продукции няма да оставят децата равнодушни. Ето кои са те:

„Круд: Нова епоха“

Праисторическото семейство на Круд е наясно, че сред преживените множество трудности и предизвикателства, нуждата от нов дом е по-голяма от всякога. Поради това Круд и близките му се отправят на опасно пътешествие в търсене на онова специално място, което биха могли да нарекат „дом“. Късметът им се усмихва, защото Круд и компания наистина откриват подобно райско местенце. Има обаче проблем – там вече живее семейството Хомосапиенс. На цивилизационно ниво, Хомосапиенс са със стъпка напред сравнено с Круд и семейството му, но въпреки това те ги приемат в дома си. Скоро обаче напрежението ще ескалира, защото те ще трябва заедно да се справят с една голяма заплаха.

„Бебе Бос Семейни работи“

Вероятно вече всички познавате Бебе Бос – малкото, но нахакано бебе, което знае как да командва всички около себе си и само да посочва правилата. Този малък гений има всякакви пъклени планове, но по-притеснителното е, че знае и как да ги изпълни. В „Бебе Бос Семейни работи“ нашият главен герой вече е голям, но чрез специалното „суперсладурско млекце“ отново се връща към бебешка възраст, за да поеме на нова мисия. Готови ли сте за още от същото? Защото „Бебе Бос“ е доказана класа в жанра.

„Лятното приключение на Лука“

„Лятното приключение на Лука“ ще ни прати към красивата италианска Ривиера, където малкият Лука ще спечели сърцата ви – това е сигурно. Този прекрасен филм ще ни позволи да проследим неговото порастване. Лука ще се наслади на едно великолепно лято, което той споделя с новия си приятел. Има обаче една голяма тайна, която никой не знае – той е тайнствено морско чудовище от друг и неизвестен свят, намиращ се под водата. До какво ли ще доведе всичко това?

„Пес Патрул: Филмът“

Героичните кученца „Пес Патрул“ и техният предводител Райдър са един от големите феномени сред децата. Почти няма малчуган, който да не е луд по това култово детско. В основата на всичко са сладките кученца, всяко от което разполага със специални умения, които се впускат на различни мисии, за да помагат на хората в проблем. Тук обаче патрулът е изправен пред най-голямото си предизвикателство – битката със злодея Хъдмингър, който застрашава да срине до земята Адвенчър Сити. Дали те ще успеят да го спрат обаче?

Парк-Театър „Борисова градина“ във Фейсбук

Парк-Театър „Борисова градина“ – БИЛЕТИ