Soundtrack.bg

Спомняйки си за изключителния български актьор Филип Трифонов, Николай Гундеров, Христо Гърбов и Красимира Демирова представят премиерата на комедията „Семейство под хипноза“ в Парк-театър „Борисова градина“ на 23 септември от 20.00 часа

Фипо! Така наричаха великия и незабравим български актьор Филип Трифонов неговите безброй приятели и колеги. За огромно съжаление, Фипо ни напусна в началото на тази година, но духът му ще е винаги сред нас, припомняйки ни колко важен е театърът и още по-важното – колко жизненоважен за света е смехът. Именно по тази причина няма по-добър начин да си спомним за Филип Трифонов от това да си подарим посветена на него комедия, създадена от някои от най-добрите му приятели и колеги.

Комедията „Семейство под хипноза“, чиято премиера ще бъде 23 септември от 20.00 часа в Парк-театър „Борисова градина“ е създадена от Николай Гундеров, с когото през 90-те години на миналия век Филип Трифонов основава естествения театър „Трифонов и Гундеров“, който е изключително новаторски по отношение на съществуващите театрални практики в България.

Днес, близо 30 години по-късно посланието и смисълът на театър „Трифонов и Гундеров“ продължават и съществуват и страхотната комедия „Семейство под хипноза“ е красноречив пример за това. Забавна, динамична, преминаваща на един дъх – това са само част от определенията, които можем да дадем на „Семейство под хипноза“.

Датата 23 септември ще бъде специална и за още един ключов участник  в този носещ добро настроение проект – Христо Гърбов ще отпразнува рождения си ден именно там, където се чувства най-добре – на сцената!

Спектакълът „Семейство под хипноза“ ще донесе на всеки от вас това, от което всички имаме най-силно нужда в момента – смях. Ще се потопим в историята на едно уж обикновено семейство, което разбира, че под монотонната повърхност на ежедневието се крият множество тайни, които водят до безброй комични ситуации, обрати и заплетени обяснения, които ще събуждат у вас непрестанни пристъпи на искрен, честен и топъл смях.

Не пропускайте премиерата на едно представление, което сме убедени, че ще има дълъг живот и ще бъде причина за доброто настроение на много, много българи в цяла България!

Пиесата „Семейство под хипноза“ ви очаква – 23 септември от 20.00 часа в Парк-театър „Борисова градина“!

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.