Soundtrack.bg

8 актьори, които се провалиха звучно в кариерите си

Надали има по-неприятно чувство от това да си набрал сериозна скорост в професията си, но в един момент да се устремиш стремглаво към дъното. Именно това обаче се случва с осем популярни актьори, които не успяха да използват инерцията, която в определен момент от кариерите си бяха успели да наберат.

Тези имена тук са отличен пример за хора в актьорската професия, които просто не успяха да постигнат целите си. А вие съгласни ли сте с нашия списък?

Джош Хартнет

Сигурно помните този актьор, който бе успял да участва в невероятно успешни филми като „Пърл Харбър“ и „Блек Хоук“. В един момент изглеждаше така, сякаш той ще бъде сред най-големите звезди в киното. Ситуацията за него обаче не се разви точно така, като в момента той участва главно в по-нискобюджетни продукции. Жалко!

Арми Хамър

Един от големите пробиви на Арми Хамър бе във великолепния „Социалната мрежа“, където той играе не една, а две роли – тази на близнаци. Следва участие в продукции като „Самотният рейнджър“ и „Мъжът от UNCLE“, но след това кариерата му просто замира.

Дениз Ричардс

Имаше момент, в който бившото гадже на Чарли Шийн бе една от най-горещите актриси в Холивуд. Дениз Ричардс участва в популярни филми като „Звездни рейнджъри“ и „Лудории“, но в момента ангажиментите ѝ са най-вече нискобюджетни продукции.

Катрин Хейгъл

Катрин Хейгъл набра голяма популярност от участието си в обичания сериал „Анатомията на Грей“, който пък ѝ уреди отлични хонорари от филми като „Позабременяла“ с известния комик Сет Роугън. В един момент обаче кариерата ѝ сякаш срещна знак „СТОП“, защото нещата при нея сериозно замряха.

Хейдън Кристенсен

Хейдън Кристенсен сякаш бе целунат от Съдбата, когато той получи възможност да изиграе самия Анакин Скайуокър в най-популярната sci-fi поредица в света „Междузвездни войни„. Вместо обаче това да изстреля кариерата на Кристенсен към стратосферата, тя сякаш бе убита още в зародиш. В момента той просто не може да се отлепи от дъното, играейки в неособено престижни продукци.

Тейлър Лаутнър

Очакваше се, че ролята на Тейлър Лаутнър в „Здрач“ ще му донесе голям успех, както това се случи при колегите му Кристен Стюърт и Робърт Патинсън. Лаутнър обаче се отцепи от колектива, защото при него съвсем не се случи така. В момента рядко чуваме за него, просто защото никой не го търси за висококачествени проекти.

Сара Мишел Гелър

Стигаме до още една актриса, която бе истински популярна през 90-те години на миналия век. Но дотам. Сара Мишел Гелър имаше важна роля в „Бъфи убийцата на вампири“, като участва и в успешни проекти като „Писък“ 2 и „Секс игри“. Сега обаче достига единствено до някоя друга роля в телевизионна продукция.

Кристин Дейвис

Заклетите фенове на „Сексът и градът“ може и да ни се разсърдят, но истината е, че Кристин Дейвис, изиграла ролята на Шарлът, не успя да постигне кой знае колко след участието си в хитовия сериал. Истината е, че и самата тя не е толкова кротка, колкото героинята си в продукцията на HBO. В реалния живот Кристин на няколко пъти се лекува от алкохолизъм, а освен това се забърка и в множество скандали.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY