Soundtrack.bg

Дори Пепа Прасето се подигра на Кание Уест в Twitter

Макар и да е една от големите звезди на хип-хоп музиката, Кание Уест отнесе много подигравки за меко казано скандалното си поведение в последните години. Той премина през какви ли не лични кризи и катарзаси, а в един момент дори направи разкритие, че колегата му Jay-Z е заплашил да го убие.

Наскоро Кание издаде своя нов студиен албум, носещ името DONDA. Впоследствие рапърът се оплака, че лейбълът му го е пуснал за слушане без негово съгласие, но това е още една драма в живота на Кание.

Нов удар към хип-хоп звездата в Twitter отправи популярният детски герой Пепа Прасето (Peppa Pig). Прасенцето се подигра на Кание, че рапърът е получил оценка 6.0 на албума си от популярната медия Pitchfork, докато нейният собствен албум (Peppa’s Adventures: The Album) е бил оценен по-високо – с 6.5.

В своя туит Пепа Прасето казва: „Пепа не се нуждаеше от партита за слушане на Mercedes-Benz-Stadium, за да получи тази .5“.

Иначе само дни след излизането на DONDA, Кание Уест пусна и един допълнителен трак, включващ рап легендата Andre 3000.

Палитрата от артисти в DONDA определено прави впечатление. В 10-ия албум на Кание Уест участват хора като Jay-Z, Travis Scott, The Weeknd, Lil Baby, Kid Cudi, Pusha T и други.

Изглежда обаче, че Пепа Прасето не е останала чак толкова впечатлена от новия продукт на Уест, а явно същото важи и за авторите на ревюто в Pitchfork.

Самият Кание споделя, че винаги работи върху нова музика, дори и само в съзнанието си.

„Аз създавам музика в мислите си, без значение къде съм“, казва рапърът от Атланта. Той определено е една от противоречивите личности в музикалната индустрия, като не е тайна, че той има и някои сериозни психически проблеми, заради които дори бе постъпил в специализирано заведение.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.