Soundtrack.bg
Робърт Родригес

Новият филм на Робърт Родригес е „Хичкок на стероиди“

Култовият кино режисьор Робърт Родригес ще ни зарадва съвсем скоро с нов амбициозен проект. Следващият филм на Родригес носи името Hypnotic, а в главната роля ще бъде самият Бен Афлек. Известната бразилска актриса Алис Брага също е част от каста.

Лентата ще бъде в жанра трилър, а самият Родригес я определя като „Алфред Хичкок на стероиди“. Напоследък американският режисьор е наистина активен. Само през тази година той пусна в стрийминг платформата Netflix филма We Can Be Heroes, а освен това е сред хората, които разработват един от новите сериали по „Междузвездни войни“ – The Book of Boba Fett. Родригес работи и по документален филм за поп звездата Били Айлиш, носещ името Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles.

Но какво точно представлява Hypnotic – следващата кино продукция на Родригес?

Бен Афлек
Бен Афлек ще има главна роля в следващия филм на Робърт Родригес

Филмът разказва историята на детектив, който попада в центъра на мистерия, свързана с изчезването на дъщеря му и секретна програма на правителството. Самият Робърт Родригес е един от хората, работили по сценария на лентата. Говорейки за това, което можем да очакваме от продукцията, американецът заяви:

„Филмът е като Хичкок на стероиди. Това е всичко, което мога да кажа. Още щом видите първия трейлър, веднага ще разберете какво имам предвид. Ще има много обрати в развитието на историята. Ще бъде наистина вълнуващо. Мисля, че актьорският състав е много добър и ще бъде наистина енергично. Това е една от любимите ми истории досега. Започнах работа по сценария още през 2002 година. Може да се каже, че това е един от сюжетите, по които съм работил най-дълго време и винаги съм искал да заснема. Вълнувам се, че най-сетне ще мога да го направя“.

Родригес призна, че пандемията от COVID-19 е забавила работата по Hypnotic, но сега нещата вече се придвижват напред. Можем само да се надяваме, че ще видим още една страхотна продукция от негова страна.