Soundtrack.bg
stranger things

Stranger Things 4 ще бъде „най-мрачният досега“

Четвъртият сезон на Stranger Things ще бъде „най-мрачният“ досега. Това обеща актьорът Фин Улфхард, играещ ролята на Майк Уилър в хитовата продукция на стрийминг платформата Netflix.

Канадският тийнейджър даде интервю за CBS Listen, говорейки и за предстоящия сезон №4 на хорър поредицата.

„С всеки следващ сезон сериалът става по-мрачен. Същото си мислих и за третия сезон – че няма как да има по-мрачен от него, с всичките му експлодиращи плъхове и т.н. Но честно казано, четвърти сезон ще бъде най-мрачният до този момент“.

„С всяка следваща година шоуто става по-забавно, по-мрачно, но и по-тъжно. Наистина нямам търпение хората да го гледат“.

Относно работата по продукцията, Фин Улфхард поясни: „Все още го снимаме. Заради COVID трябваше да отложим работата, но сега отново сме на снимачната площадка“.

В същото интервю Фин Улфхард разкри, че феновете отново могат да очакват нови персонажи в шоуто. Един от тях ще бъде любител на марихуаната, като ролята ще бъде изиграна от комика Едуардо Франко.

https://www.youtube.com/watch?v=oB2GYwbIAlM&ab_channel=StrangerThings

Любопитното е, че още едно от децата на Итън Хоук ще се присъединят към семейството на Stranger Things. В сериала вече участва Мая Хоук, а сега част от каста ще стане и нейният брат Ливон Търман Хоук. Други попълнения към каста са Джейми Кембъл Бауър (City of Bones) и Робърт Инглунд (Nightmare on Elm Street).

Дейвид Харбър, който играе ролята на шерифа Джим Хопър, вече разкри, че четвъртият сезон на Stranger Things се очертава да бъде негов любим до момента.

„Очаквайте Хопър да ви покаже някои нови нюанси и от какво наистина е направен. Също така, ще видите много от любимите си герои да правят точно онова, заради което ги обичате. Ще видите обаче и някои от тях да обръщат нещата към нови цветове и вкусове“, заяви тогава Харбър.

В четвърти сезон очакваме да видим каква точно е съдбата на Джим Хопър, след като той бе задържан от руснаците и отведен от тях в неизвестна посока.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY