Soundtrack.bg

Спектакълът „Много шум за нищо“ на театър „Българска армия“, който се играе вече над 23 години, ще гостува на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ на 10-и юли от 21:00 ч.

Не съществува официална статистика за средната продължителност на живота на едно представление в България, но едва ли тя е повече от 3-4 сезона. Това по никакъв начин не важи за спектакъла „Много шум за нищо“ на театър „Българска армия“, който повече от 23 години радва и разсмива българската публика, превръщайки вечния текст на великия Уилям Шекспир в близък, разбираем и изключително вълнуващ.

На 10-и юли цяла плеяда от прекрасни театрални таланти ще ви посрещнат на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ – Иван Радоев, Асен Кобиларов, Гергана Данданова, Анастасия Ингилизова, Ели Колева, Веселин Ранков, Милен Миланов, Ненчо Илчев, Георги Къркеланов, Александър Дойнов, Мимоза Базова, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Калин Иванов, Йордан Алексиев, Йордан Ръсин, Веселин Анчев.

Повече от четири века класическата комедия на Уилям Шекспир покорява света, продължавайки да събужда интереса на зрители по целия свят. За всеки е очевидно и лесно за потвърждение, че младият падуански благородник Бенедикт и своенравната Беатриче са създадени един за друг. Това е ясно и не подлежи на съмнение. Всеки го знае! Е, почти всеки! Може би с изключение на самите Бенедикт и Беатриче! Докато техните приятели се опитват да подмамят двойката да признаят, че са влюбени, техните млади помощници Херо и Клавдио започват собствен любовен вълнуващ роман. Но дали фалшивите обвинения, неспазените обещания и всички вълнуващи и непредсказуеми обрати ще попречат на щастливия край?

Спектакълът „Много шум за нищо“ на театър „Българска армия“, чиято премиера беше още през миналото хилядолетие, умело и успешно ни представя огромния и непреходен талант на Уилям Шекспир, благодарение на изключителната режисура на Красимир Спасов, прекрасната игра на актьорския състав и страхотната музика на Стефан Вълдобрев.

Шпиониране, измами, обрати, фалшиви самоличности, клевети, манипулации и много, много любов и смях участват в тази чудесна и вечна забавна битка на половете и интересите.

Повече информация за събитието можете да научите тук.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.