Soundtrack.bg

Мария Бакалова ще се снима с Педро Паскал в следващия си филм

Номинираната за “Златен глобус” българска актриса ще се снима в звезден състав в следващия си филм. Родената в Бургас Мария, която доби световна популярност с продължението на “Борат”, ще участва в предстоящата комедия The Bubble.

Лентата ще бъде с режисьор Джъд Апатоу, а освен Мария Бакалова, участие в нея ще вземат имена като Педро Паскал, Карън Джилиън, Дейвид Духовни, Айрис Апатоу, Фред Армисен, Лесли Ман и други.

От социалните мрежи става ясно, че Мария Бакалова вече се намира в британската столица Лондон, а снимките на The Bubble стартират през следващата седмица. Съобщава се, че вдъхновение за филма е истинската история на лентата Jurassic World: Domination. Тогава целият екип зад филма бе “закотвен” във Великобритания за месеци, а заради COVID-19 пандемията снимките ту стартираха, ту спираха.

Допълнителни детайли около The Bubble все още няма, но става ясно, че Педро Паскал и Карън Джилиън ще играят ролята на звездни актьори, озовали се в неприятната ситуация, докато Духовни и Ман ще бъдат актьори, които преди са били женени, но сега са принудени да се карантинират под един и същи покрив.

Мария Бакалова благодари в социалните мрежи на своята агенция CAA, Insight Management & Production, която успя да ѝ уреди първа голяма роля след световния успех на “Борат” 2. Заради филма на Саша Барън Коен тя се превърна в първата българска актриса, номинирана за “Златен глобус” – най-престижната награда в света на актьорското майсторство след “Оскар”-ите.