Soundtrack.bg

Отново има надежди за четвърти сезон на „Ханибал“

Датският актьор Мадс Микелсен отново вдъхна надежди на феновете за евентуален четвърти сезон на „Ханибал“ – сериалът, в който той играе ролята на зловещия д-р Ханибал Лектър.

„Ханибал“ бе изненадващо спрян от NBC след три излъчени сезона през 2015 г. Решението на ТВ мрежата бе изненадващо, защото продукцията бе на изключително високо ниво, а ролята на Микелсен бе брилянтна. Някои дори смятаха, че по качество на изпълнението си той може да си съперничи дори с „оригиналния“ Ханибал Лектър сър Антъни Хопкинс.

В един момент „Ханибал“ бе качен и в каталога на стрийминг платформата Netflix, а отличните показатели на гледаемост вдъхват надежди за евентуален четвърти сезон. Това сподели самият Мадс Микелсен в подкаста Happy Sad Confused.

Ето какво каза датчанинът: „Откакто сериалът си намери нов дом в Netflix, разговорите бяха възобновени. Не мисля, че бихте намерили член на екипа, който все още е жив, който би казал „Не, благодаря“. Всички ние изпитахме голямо удоволствие от работата си по сериала“.

Микелсен бе попитан дали смята, че сериалът има „незавършена работа“ заради прекратяването му след трети сезон.

„Незавършена? Не. Креативните автори на сериали винаги знаят как да завършат един сезон, защото никой не е сигурен, дали ще има следващ. Поради това винаги има едно определено усещане тип „Ами, това е.“

Микелсен добави: „Трябва обаче да призная, че след трети сезон бяхме почти сигурни, че ще има и четвърти. Интересното е, че нямахме подобно усещане след първия или втория. Но след третия сезон – да, бяхме сигурни.“

От години насам и създателят на „Ханибал“ Брайън Фулър прави всичко по силите си, за да успее да продължи „Ханибал“ след спирането му. Феновете се надяват, че именно Netflix биха проявили желание да продължат живота на продукцията, която определено се отличаваше с качество. Остава да се надяваме, че това действително ще се случи, защото историята на „Ханибал“ си струва да бъде продължена.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY