Soundtrack.bg

Джаред Лето си изгубил „Оскар“-а и няма идея къде е

Да спечелиш „Оскар“ е мечтата, която всеки актьор преследва. И нека бъдем честни – на много малко от тях се отдава подобна възможност. Можем да си представим какво бихме направили, ако се доберем до статуетка от Академията. Най-вероятно бихме я пазили като живота си, може би дори слагайки я зад заключена витрина, сейф или каквото и да е друго.

Джаред Лето обаче явно не е от хората, които мислят по този начин.

Актьорът призна, че преди три години е загубил „Оскар“-а си при местене и до днес няма никаква идея къде се намира статуетката.

Лето спечели „Оскар“ през 2014 година, когато бе награден в категория за най-добра поддържаща роля във филма „Клубът на купувачите от Далас“. Скоро след това обаче статуетката изчезва, когато той се мести в новото си жилище в Лос Анджелис.

Говорейки в шоуто на Джеймс Кордън, фронтменът на 30 Seconds to Mars споделя: „Смених жилището си в Лос Анджелис, но по време на местенето той магически изчезна. Може би е някъде там, но всички търсихме и така и не успяхме да го открием. Надявам се, че е в добри ръце, където и да се намира. От известно време не съм го виждал.“

Джеймс Кордън попита Лето дали смята, че статуетката се намира в друг човек. Актьорът отвърна: „Мисля, че това е добра вероятност. Това не е нещо, което без да искаш изхвърляш в боклука. Надявам се, че някой в момента се грижи за него. Помня, че когато го спечелих, дадох на много хора да го подържат. Беше силно надраскан, но хората наистина се радваха да се снимат с него.“

Скоро ще можем да гледаме Джаред Лето в предстоящия биографичен филм за Анди Уорхол, като най-вероятно ще го видим и поне още веднъж като Жокера в кино вселената на DC. Лето ще се появи в друг филм за супергерои, поемайки ролята на Морбиус от вселената на Marvel.