Soundtrack.bg

Епично мазало в трейлъра на „Годзила срещу Конг“ (ВИДЕО)

Понякога сякаш забравяме, че една от основните задачи на киното е да ни забавлява и да ни позволява да забравим проблемите си. Обожаваме филми с дълбока история и майсторски сюжети, но понякога ни се гледа и някой повърхностен блокбъстър, с който да погълнем обидно количество пуканки пред големия киноекран. Именно такъв филм е предстоящият „Годзила срещу Конг“, който изправя един срещу друг две от най-легендарните чудовища в историята на Седмото изкуство.

„Годзила срещу Конг“ ще бъде наличен както в киносалоните, така и в стрийминг платформата HBO Max. Принципно не е практика толкова големи заглавия да дебютират и на стрийминг, но пандемията от коронавирус принуди Warner Bros. да вземат подобно по-гъвкаво решение. Датата на премиерата е насрочена за 26 март.

Първият трейлър на „Годзила срещу Конг“ ни дава добра представа за това, което можем да очакваме – изключително зрелище, в центъра на което са две иконични създания, изправящи се едно срещу друго. Предусещаме, че млатенето между тях ще ни предложи множество вълнуващи сцени. Уверете се сами от трейлъра:

От трейлъра виждаме, че има нещо, което кара Годзила да бъде агресивна и да атакува невинни. Както добре знаем, човешката сила трудно може да се опълчи на създанието, което кара хората да стигнат до отчаяно решение, а именно – да изправят могъщия Кинг Конг срещу нея.

Бюджетът на „Годзила срещу Конг“ достига сумата от 200 милиона долара, а режисьор на лентата е американецът Адам Уингард. В главните роли ще видим добре познати имена като Александър Скарсгард, Мили Боби Браун, Ребека Хол, Брайън Тайрий Хенри, Елза Гонзалес, Кайл Чандлър и други.

Остава да видим как бихме могли да гледаме екшъна у нас. Може би никой не знае дали кината ще бъдат отворени през март, докато HBO Max все още не е акостирал като услуга в България. Ще следим развитието на събитията, за да имаме идея дали и как ще можем да се насладим на малко първокласно млатене в „Годзила срещу Конг“.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY