Soundtrack.bg

Бри Ларсън е звездата в нов сериал на Apple

Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън ще има рядко участие в сериална продукция, като я приела предложението да се снима в ново шоу на стрийминг платформата Apple TV+. Това е и ново доказателство, че за актьорите от т.нар. „А“ листа на Холивуд става все по-нормално да участват в сериали – нещо, което доскоро рядко се случваше.

Съобщава се, че Ларсън е приела предложението за главна роля в сериала Lessons in Chemistry. Шоуто ще бъде от драматичния жанр, а негов сценарист ще бъде Сузана Грант, работила по супер успешни продукции от ранга на „Ерин Брокович“. Звездата от „Озарк“ Джейсън Бейтман ще бъде продуцент, заедно със самата Бри Ларсън.

Новият сериал на Apple е базиран върху предстоящия роман на Бони Гармус. Действието ще ни пренесе през 60-те години на миналия век, а премиерата на сериала се очаква през пролетта на 2022 година.

Бри Ларсън като Капитан Марвел

Но за какво ще се разказва в Lessons in Chemistry?

В центъра на историята е Елизабет Зот – жена, чиято голяма мечта е да се занимава с наука. Елизабет обаче има лошия късмет да живее в общество, което смята, че жените трябва да бъдат най-вече в кухнята, правещи по-семпли неща. Когато тя забременява, а скоро след това е уволнена от лабораторията, в която работи, Елизабет е изправена на ръба. Тя приема работа като водещ в телевизионно готварско предаване. В един момент, получавайки възможността да говори на хиляди домакини, страдащи от подобни проблеми като нейните, Елизабет започва да ги учи на много повече от обикновени рецепти. Всичко това, докато търси начини да се върне към своята голяма любов – науката.

В последните години имахме възможността да гледаме Бри Ларсън като Карол Денвърс (Капитан Марвел) в блокбъстърите на Marvel. Тя се снима и в Just Mercy с Майкъл Б. Джордан на режисьора Дестин Даниъл Кретън. Бри Ларсън е носител на „Оскар“ за водеща женска роля във филма „Стая“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.