Soundtrack.bg

Том Холанд счупил компютъра си, научавайки, че е Спайдър-мен

Американският актьор Том Холанд разкри в интервю как е реагирал, научавайки, че е одобрен за ролята на Спайдър-мен във филмовата вселена на Marvel.

Холанд изпълнява ролята на Питър Паркър от 2016 година насам, радвайки се на все по-голяма популярност в кино средите. Очаква се скоро да го гледаме и като търсача на съкровища Нейтън Дрейк в екранизацията на видео играта Uncharted.

В интервю пред Variety той разкри, че от радост буквално е счупил компютъра си, научавайки добрите новини. Интересен факт е, че той е разбрал за одобрението си от медиите, които са изпреварили обаждането от Sony, което е получил впоследствие.

„Бях на компютъра си, а кучето ми стоеше до мен. Написах „Marvel“ в търсачката, дори все още пазя статията на харддиска си. В статията се казваше: „Бихме искали да ви представим нашия нов Спайдър-мен – Том Холанд“.

Том Холанд като Питър Паркър

„Помня, че счупих компютъра си, защото от радост го хвърлих във въздуха, а той падна от леглото. Кучето ми направи откачи. Слязох на долния етаж и започнах да казвам на семейството си – „Получих ролята! Получих ролята!“

Холанд си спомня, че тогава собственият му брат не му е повярвал. По същото това време Sony са били хакнати, а братът на актьора решил, че най-вероятно става дума за грешка и всичко това е в резултат от хакването.

„Всичко това се случи в момент, когато Sony бяха хакнати. Моят брат Хари, който е доста напред с технологиите, каза: „Не, няма начин това да е истина. Те щяха да ти се обадят. Били са хакнати.“

„Скоро след това от студиото ми се обадиха и потвърдиха новините. Всичко беше толкова странно, случвайки се.“