Soundtrack.bg

Обещано: Marvel ще запази духа на „Дедпул“

Когато стана ясно, че устатият наемник Дедпул ще се присъедини към MCU – кино вселената на Marvel, някои от феновете с основание бяха притеснени. Защо? Много просто. Първите два филма за Дедпул бяха с рейтинг „R“ и не спестиха нищо на зрителите, но в MCU няма практика да има продукции с подобен рейтинг.

Поради това феновете бяха притеснени, че Marvel ще „смекчи“ тона на Дедпул, което със сигурност щеше да намали значително магията на персонажа.

Сега обаче президентът на компанията Кевин Файги потвърди, че и в MCU „Дедпул“ ще бъде с рейтинг „R“, говорейки за предстоящия трети филм.

„Филмът ще бъде с рейтинг „R“. В момента работим върху сценария, като Райън Рейнолдс следи целия процес“, заяви Файги.

Кевин Файги разкри, че не очаква снимките на „Дедпул“ 3 да стартират през тази година, имайки предвид и особената ситуация в кино индустрията в момента. Той посочи, че заедно с Райън Рейнолдс се надяват, че персонажът ще бъде представен в MCU по възможно най-правилен и удачен начин.

„Снимки няма да има през тази година. Райън е много успешен, но и много зает актьор. Освен това имаме и много вече обявени продукции, които трябва да направим. Все пак е вълнуващо, че цялото нещо вече е започнало. Дедпул е много различен персонаж за MCU. Райън обаче е истинска природна стихия. Невероятно е, че той отново ще вдъхне живот на този герой“.

В същото време Кевин Файги потвърди, че най-вероятно в бъдеще ще има нов филм с марката „Отмъстителите“.

„Мисля, че в някакъв момент ще се случи“, потвърди Файги.

Със сигурност това няма да се случи в предстоящата четвърта фаза на MCU, където всичко ще започне наново след грандиозната развръзка в „Отмъстителите: Краят“ от 2019 година. Четвъртата фаза ще стартира с „Черната вдовица“ през месец май, като до края на годината ще видим още три филма – Шан-чи, Вечните и Спайдър-мен.