Soundtrack.bg
foo fighters

Foo Fighters представиха парче от новия си албум (АУДИО)

Хард рок легендите Foo Fighters представиха нова песен от своя следващ албум, който ще носи името Medicine At Midnight. Те представиха и официалния траклист на проекта, който ще включва едва 9 песни. Албумът ще е с продължителност от 37 минути и е продуциран от добре известния Грег Кърстин.

„No Son of Mine“ е името на парчето, което американската банда представи пред феновете си. Това е втори сингъл от Medicine At Midnght, тъй като преди това Foo Fighters пуснаха за слушане и композицията „Shame Shame“. Предстоящият албум е под №10 в дискографията на Foo Fighters, които се наложиха като една от най-уважаваните съвременни рок групи не само в Северна Америка, но и в цял свят.

„Нова година, нова музика“, написаха FF в социалните мрежи, представяйки новото парче. В песента се забелязва намигване към класиката „Stone Cold Crazy“ на легендите Queen, като се усеща и влияние от култовите Motorhead, отбелязват критиците.

За новата песен фронтменът на бандата Дейв Грол сподели: „Това е една от онези песни, които просто се намират вътре в нас, а ако в конкретния момент има смисъл, просто я пускаме“. Той добави: „От лирическа гледна точка, целта ни е да засегнем лицемерието на самоправедните лидери, които са виновни за същите онези престъпления, срещу които уж се борят“.

Дейв Грол представи и специално написано писмо до феновете, в което се казва: „Преди почти година приключихме работата по нашия нов албум Medicine At Midnight, като бяхме планирали масивно турне, което щеше да ни прати по целия свят, празнувайки нашата 25-годишнина. Но, нали знаете… трябваше да почакаме. И чакахме. И чакахме. Докато в един момент не осъзнахме, че нашата музика е създадена, за да бъде чута – независимо дали говорим за фестивал с 50 000 души или ако сте сам в дневната си в събота вечер, наслаждавайки се на коктейл. Така че чакането приключи“.

А ето и траклиста на предстоящия нов албум на Foo Fighters:

Making A Fire’
‘Shame Shame’
‘Cloudspotter’
‘Waiting On A War’
‘Medicine At Midnight’
‘No Son Of Mine’
‘Holding Poison’
‘Chasing Birds’
‘Love Dies Young’

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.