Soundtrack.bg

Кой ще наследи Т’чала в „Черната пантера“?

Смъртта на Чадуик Боузман, шокирала феновете на Marvel по цялото земно кълбо, определено промени плановете на компанията относно предстоящото продължение на блокбъстъра „Черната пантера“. Както добре знаем, американският актьор играеше ролята на Т’чала – кралят на Уаканда, който познавахме и като Черната пантера.

Сега обаче Marvel ще трябва да реши кой ще наследи Чадуик Боузман като въпросния супергерой. От компанията вече потвърдиха, че нямат намерение да използват съвременните технологии, за да пресъздадат образа на Т’чала в следващия филм.

Повечето от феновете се обединиха около мнението, че е най-удачно сестрата на Т’чала Шури (в ролята – Летиша Райт) да го наследи като Черната пантера. Шури имаше важна роля в първия филм, като определено би имало предпоставки тя да облече костюма и да продължи завета на Т’Чала по отношение опазването на Уаканда.

Анализаторът Даниел Рихтман, разполагащ с отлична репутация в тези среди, обаче има съвсем различна информация по въпроса. Той е на мнение, че Чадуик Боузман ще бъде наследен от актьора Уинстън Дюк, който в първия филм изигра ролята на М’Баку. И съответно – М’Баку ще бъде новата Черна пантера. Той допълва, че от Marvel все още не са решили напълно и казуса с Шури, и по-конкретно – каква роля да ѝ отредят в следващия филм.

М’Баку може да се окаже новата Черна пантера

Снимките на „Черната пантера“ 2 се очаква да стартират през следващата година. Първият филм бе един от най-успешните във филмовата вселена на Marvel, като лентата дори бе номинирана за „Оскар“ в категорията за най-добър филм.

Режисьор на „Черната пантера“ 2 ще бъде отново Райън Куглър, който е и сценарист на филма. Преди него би трябвало да видим нови филми от Marvel за Черната вдовица, Шан-Чи, Вечните, Спайдър-мен, Доктор Стрейндж и Тор. Някои от тях трябваше вече да сме гледали, но както добре знаем, пандемията от коронавирус обърка плановете на цялата киноиндустрия. В това число и на Къщата на идеите.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY