Soundtrack.bg

Мили Боби Браун ще се снима в нов филм на братя Русо

Благодарение на визуални спектакли като „Отмъстителите“ на Marvel, двамата братя Антъни и Джо Русо се наложиха като едни от най-изявените автори на блокбъстъри в съвременното кино. Сега братя Русо подготвят нещо ново на киноманите, а в една от главните роли вече е привлечена младата актриса и звезда от Stranger Things Мили Боби Браун.

Новият филмов проект на братя Русо носи името The Electric State, а жанрът на продукцията е sci-fi. Филмът е базиран върху книгата със същото име на писателя Саймън Сталенхаг.

В случая Мили Боби Браун ще влезе в ролята на тийнейджърка, която живее в алтернативна вселена в бъдещето. В един момент нейният изчезнал брат ѝ изпраща робот, с чиято помощ тя трябва да го открие. Двамата се впускат на приключение, което ще ги срещне с множество предизвикателства в един свят на хора и роботи. В един момент двамата ще се натъкнат и на зловеща конспирация.

Говорейки за работата си по The Electric State, Антъни и Джо Русо споделят: „Развълнувани сме от тази сделка, която подписахме с Universal, свързана с филмовата версия на The Electric State. Това са невероятни новини както за нас като филммейкъри, така и за публиката по цял свят, която отново иска да изпита усещането да гледа филм в киносалон“.

„Имайки предвид и появата на ваксините, това е позитивен знак, че кино индустрията започва да се съживява“.

Колкото до Мили Боби Браун, в момента талантливата актриса работи по четвъртия сезон на Stranger Things – шоуто на Netflix, което я превърна в звезда от световен калибър. След успеха на хитовия сериал, Браун се снима в касови продукции като „Годзила“ и „Енола Холмс“.

Любопитен факт е, че за новия си филм братята Русо събират екипа си от „Отмъстителите“, тъй като сценарият ще бъде написан от Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли – сценаристите, които работиха по блокбъстърите „Война без край“ и „Краят“.