Soundtrack.bg

Marvel разкриха, че Star-Lord е бисексуален

Един от основните персонажи в „Пазители на галактиката“ на Marvel е всъщност бисексуален. Става въпрос за Питър Куил, когото познаваме и с прозвището му Star-Lord. Във филмите неговият персонаж е вещо изигран от актьора Крис Прат. Очакваме да го видим и в следващи проекти на Marvel, включително третия филм от „Пазители на галактиката“ на режисьора Джеймс Гън.

За сексуалността на Star-Lord разбираме в новия комикс I Shall Make You A Star-Lord. На неговите страници Питър Куил се появява като полиаморен и бисексуален едновременно, демонстрирайки романтични отношения с хуманоиди от мъжки и женски пол. В тази история Star-Lord се намира от дълго време на планетата Моринус, влюбвайки се в хуманоидите Арадиа и Морс.

В един момент Питър Куил казва на двата хуманоида: „Мина вече цяло десетилетие. Време е да приема истината – Моринус е моят дом. Вие сте моят дом.“

Star-Lord добавя: „Благодаря ви, че ме приехте“, а Морс му отговаря: „Поздравления, Питър Куил. Миналото ти „аз“ е вече история. Ти си новороден. И готов да научиш нашите начини.“

На този етап все още не можем да знаем дали този аспект от личността на Star-Lord ще бъде засегната в предстоящите филми на Marvel. „Пазители на галактиката“ са написани и режисирани от Джеймс Гън и са сред любимите на феновете от кино вселената на комиксовата компания. Конкретно Питър Куил ще можем да гледаме отново в следващия филм за Тор – „Любов и буря“.

Иначе новините от Marvel стават все по-интригуващи, като преди броени дни стана ясно, че ще можем да гледаме и нов филм с Фантастичната четворка на преден план. Четвъртата фаза на MCU ще стартира с „Черната вдовица“, като нейната премиера се забави във времето заради пандемията от коронавирус.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY