Soundtrack.bg

Джордж Клууни подкрепи Идрис Елба за ролята на Бонд

Кой трябва да наследи Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд? Със сигурност всички имаме различно мнение по въпроса. Предстоящият „Смъртта може да почака“ ще бъде бенефис на Крейг като 007, като филмът вече трябваше да е минал през кината, но пандемията от коронавирус го отложи за по-нататъшен етап.

Американският актьор Джордж Клууни е на мнение, че Идрис Елба би бил перфектен избор за наследник на Даниел Крейг. Самият Клууни заяви, че за него вече е „твърде късно“ да бъде 007, добавяйки, че би трябвало ролята да бъде поверена на британски актьор.

Гостувайки във вечерното шоу на Марк Райт, Джордж Клууни бе попитан дали би казал „да“ на оферта да бъде Джеймс Бонд.

„Наемете някой друг!“, отвърна Клууни, добавяйки: „Преди всичко, скоро аз ще бъда на 60 години, поради което е малко късно за всичко това. И второ, Джеймс Бонд трябва да бъде британец, не мислите ли? Иначе просто не изглежда както трябва“.

Иначе за себе си Клууни призна с известна доза чувство за хумор: „Най-близкото нещо до герой, което съм играл, бе Батман. Видяхте какво се случи с това“.

Кой ще наследи Даниел Крейг в ролята на Бонд?

Различни имена бяха спрягани за ролята на агент 007 в последните няколко години. Идрис Елба е едно от тях, но се споменават и актьори като Ричард Мадън, Том Хидълстън, Том Харди, Сам Нюън и други.

Попитан за своето мнение по въпроса, Клууни определи Идрис Елба като „елегантен“, което прави ролята на Бонд подходяща за него. „Мисля, че той би се справил страхотно с тази работа“, добави американският актьор.

„Смъртта може да почака“ е 25-ият филм от историята на „Бонд“ и ще бъде режисиран от Кари Фукунага. Освен титуляра Даниел Крейг в ролите ще видим още Рами Малек, Лея Сейду, Лашана Линч, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Кристоф Валц и други. Премиерата на филма бе отлагана на няколко пъти, като сега би трябвало да видим лентата през месец април следващата година.