Soundtrack.bg

DC Comics представиха официално чернокож Батман

Батман е мъртъв, да живее Батман!

Комиксовият гигант DC Comics официално представи персонажа Тим Фокс, който ще бъде новият Батман в отсъствието на мъртвия Брус Уейн. Тим Фокс е син на Лушъс Фокс – бизнес мениджърът на Брус Уейн. Той ще трябва да се изправи срещу Магистрата – властен режим, който е установил контрол над футуристичния Готъм Сити.

Първоначално Тим Фокс ще дебютира като Батман в нова комиксова поредица на DC, която ще бъде написана от добре познатия Джон Ридли, който е автор на сценария на шедьовъра „12 години в робство“. Артът на комикса ще бъде дело на художниците Ник Дерингтън и Лаура Брага. Сценаристът Джон Ридли признава, че винаги е мечтал да създаде Батман с друг цвят на кожата.

Както вече уточнихме, действието в новия комикс ще се развива в една по-футуристична версия на Готъм Сити. Брус Уейн отдавна е мъртъв, а с него и легендата за Тъмния рицар. Готъм се управлява от режима на Магистрата, а маскираните герои са обявени извън закона. Благодарение на напредналите технологии, Магистрата държи Готъм под постоянно видео наблюдение, като нищо не може да остане скрито за хората на върха на пирамидата.

За Готъм обаче се появява надежда в мрака. Това е Тим Фокс, който ще облече легендарния костюм на Батман, за да избави Готъм от античовешкия режим, обвил града с пипалата си.

Иначе, извън комиксите, вече очакваме следващия филм за Тъмния рицар. Той ще носи името The Batman и ще бъде режисиран от Мат Рийвс. В ролята на Брус Уейн ще влезе Робърт Патинсън, а тук можете да видите първи трейлър на лентата. Освен Патинсън, участие във филма ще вземат още имена като Колин Фарел, Зоуи Кравиц, Пол Дейно, Джефри Райт, Анди Съркис, Джон Туртуро и други.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.