Soundtrack.bg

Marvel обяви нов филм по Фантастичната четворка

Кино вселената на Marvel продължава да се разширява, а от компанията обявиха, че скоро ще можем да видим и филм, базиран върху Фантастичната четворка – култовите супергерои със свръхспособности, които в екип се изправят срещу някои от най-опасните злодеи в света на Къщата на идеите.

Новината бе обявена лично от главния човек в кино вселената на Marvel Кевин Файги по време на т.нар. Investor’s Day на компанията собственик на Marvel Walt Disney. Новият филм по Фантастичната четворка ще бъде режисиран от Джон Уотс, който вече режисира и друг филм в портфолиото на компанията – „Спайдър-мен: Завръщане у дома“.

Доскоро Walt Disney и Marvel не притежаваха правата върху Фантастичната четворка, що се отнася до кино сегмента. Това обаче се промени в момента, в който Disney закупиха 20th Century Fox – компанията, която притежаваше правата.

На този етап няма ясни изгледи кога точно бихме могли да гледаме нова „Фантастична четворка“, но вероятно скоро ще получим повече информация.

Фантастичната четворка е сред любимите на феновете герои на Marvel

Вече трябваше да сме гледали първите филм и от Четвъртата фаза на кино вселената на Marvel, но пандемията от коронавирус сериозно обърка сметките в този аспект.

Въпреки всичко, „Черната вдовица“ следва да бъде на голям екран на 7 май 2021 година, като лентата със Скарлет Йохансон ще бъде последван от „Шан-Чи и легендата на десетте пръстена“, „Вечните“, „Спайдър-мен“, „Доктор Стрейндж“ и „Тор“. Също така, впоследствие има заложени проекти за продължение на „Черната пантера“, продължение на „Капитан Марвел“ и трети филм от света на „Пазители на галактиката“.

По време на Disney Investor’s Day научихме и някои интересни новини от света на „Междузвездни войни“, като например това, че Хейдън Кристенсен ще се завърне като Дарт Вейдър в предстоящия сериал за Оби-Уан Кеноби. Освен това ще видим два спиноф сериала на „Мандалорецът“, като бе потвърден и спиноф филмът от Rogue One, който ще проследи действията на протагониста Касиан Андор.