Soundtrack.bg

Марк Ръфало ще партнира на Райън Рейнолдс в нов филм на Netflix

Актьорският състав на The Adam Project, нова продукция на стрийминг гиганта Netflix, става все по-впечатляващ. Договор за участие във филма вече е подписал Райън Рейнолдс, а сега към него се присъединява и друго добре познато име в Холивуд – Марк Ръфало. Жанрът на продукцията е sci-fi приключение, като поне засега лентата изглежда обещаваща.

Рейнолдс и Ръфало обаче не са единствените, които блестят в каста. Там са още Зоуи Салдана, Дженифър Гарнър и Катерин Кийнър, припомнят от The Hollywood Reporter.

В центъра на сюжета е персонажът на Райън Рейнолдс, който решава да се върне назад във времето, за да потърси помощ от своето 13-годишно аз. Вече заедно, двамата ще тръгнат на приключение, за да търсят своя починал баща.

Тук идва ролята на Марк Ръфало, който ще играе ролята на баща на Райън Рейнолдс в The Adam Project. Неговият герой е брилянтен физик, който успява да разработи революционна технология. Катерин Кийнър пък ще бъде в образа на антагонистът, който краде въпросната технология от надарения физик.

Режисьор на The Adam Project е канадецът Шон Леви, когото познаваме от проекти като Night at the Museum, Date Night, The Internship, Free Guy и други. Именно в Free Guy Леви си партнира с Райън Рейнолдс, който отново е в главната роля. Този филм вече трябваше да е по кината, но премиерата му на голям екран бе отложена заради пандемията от коронавирус.

The Adam Project е продуциран от компанията Skydance Media, което е същата компания, стояща зад проекти като The Old Guard, също наличен в каталога на Netflix. Все още няма обявена дата, на която ще можем да гледаме The Adam Project в стрийминг платформата.

За Марк Ръфало това е още един интересен ангижимент. Той направи цяло състояние като Брус Банър/Хълк във филмите на Marvel, но наскоро се снима и в супер качествения сериал на HBO I Know This Much Is True.