Soundtrack.bg

Майли Сайръс спряла да пие и да се друса, за да не влезе в Клуб 27

Поп звездата Майли Сайръс направи признание, че е взела решение да изтрезнее от страх да не стане част от просволутия клуб „27“. В последно време изпълнителката изцяло промени начина си на живот, оставяйки алкохола и наркотиците настрана, влизайки в релси.

Вероятно знаете, че т.нар. Клуб 27 „събира“ звезди на музиката, които починаха на една и съща възраст – 27 години. Сред тях са изпълнители като Кърт Кобейн, Джим Морисън, Джими Хендрикс, Ейми Уайнхаус, Джанис Джоплин и други.

Вчера Майли Сайръс навърши 28 години, като очевидно тя няма как вече да попадне в тази елитна компания. За нейно щастие, разбира се. В интервю пред Apple тя разкри повече за промяната в навиците ѝ напоследък.

„За мен 27 бе година, в която наистина трябваше да се пазя. Това ме накара да поискам да изтрезнея, защото светът е загубил множество икони именно на 27-годишна възраст. Това е много определящо време – или отваряш следващата страница, или това е всичко за теб. Чувствам, че някои артисти просто не са успели да се справят със собствената си сила, с тяхната собствена енергия… това е енергия“.

Майли Сайръс не се посвени да признае, че е имало момент, в който не е успяла да остане трезвена и чиста, въпреки усилията си. „Не мисля, че всеки е длъжен да бъде трезвен. Всеки трябва да прави това, което е добро за него самия. Като цяло нямам проблеми с пиенето, но имам проблем с някои от решенията, които взимам, преминавайки определено ниво на… просто исках да се събуждам и да съм на сто процента“.

Само след няколко дни Майли Сайръс следва да издаде своя нов студиен албум Plastic Hearts. Участие в него ще вземат имена като Дуа Липа, Били Айдъл, Джоан Джет, Ейнджъл Олсън и други. През този месец Майли също така обяви, че ще издаде своя първи рок албум, което определено е съвсем нова стъпка в кариерното ѝ развитие.