Soundtrack.bg

„Let Down” – дебютната песен на Парис Джексън има видеоклип

Парис Джексън, 22-годишната дъщеря на Краля на поп музиката Майкъл Джексън, уверено продължава да проправя пътя си към голяма музикална сцена. Парис представи видеоклипа на дебютната си песен “Let Down”, която е част от предстоящия албум “Wilted”.

“В мен бушуват толкова много емоции“, споделя Парис в свое интервю за “People”. По думите й въпреки, че се чувства доста развълнувана и неспокойна, Парис определя себе си като благодарна и щастлива. Свободата да твори и да не й се казва какво да пее, как да пее и да какви текстове да пише младата певица определя като дар и благословия.

Премиерата на дебютния албум на Парис Джексън ще се състои на 13 ноември. Той ще включва 11 парчета. „Wilted” няма да е първият проект на дъщерята на Майкъл Джексън. Тя вече има зад гърба си съвместен албум (“The Soundflowers”) с приятеля си Гейбриъл Глен. Но скорошната раздяла с Глен очевидно е вдъхновила Парис да изрази емоциите и болката, с които все още се бори.

Видеото към дебютната песен „Let Down” започва с кадри на Парис, от чието око се стича кървава сълза. Тя се разхожда из омагьосана къща, държейки свещ в ръка, докато през цялото време към нея проявява интерес елегантен и тайнствен мъж. Решението на клипа се крие изцяло в предстоящия Хелоуин, маски, духове и готически образи, примесени със стила на Викторианската епоха.

Изглежда наследничката на Майкъл Джексън е решена да следва стъпките на творческо развитие на музикалната сцена, но в същото време Парис е добре позната и с повдигането на важни обществени проблеми пред обществото. По време на наградите Grammy през 2017 Парис наруши сценария, за да изкаже позицията си относно проблемите с расизма в Шарлотсвил, Вирджиния. Освен това Парис е посланик на фондацията на Елизабет Тейлър (ETAF), която се бори за откриването на лек срещу ХИВ/СПИН.