Soundtrack.bg

Джъстин Бийбър призна, че е обмислял самоубийство

Днес Джъстин Бийбър е една от най-големите звезди в света на поп музиката, но канадският изпълнител е имал някои наистина тежки моменти. А в най-тежките от тях е обмислял дори самоубийство, призна самият той.

Темата за менталното здраве става все по-актуална, като все повече хора започват да говорят по нея, без да изпитват притеснения. Сега това стори и Джъстин Бийбър, който обсъди психичното си здраве в документална продукция на YouTube, носеща името Justin Bieber: Next Chapter.

Той призна, че е имал тежка битка с депресията и суицидните мисли, които са го преследвали непрекъснато. Причина за това е фактът, че съвсем млад той добива световна популярност, което със сигурност не е лесно за едно дете на крехка възраст.

„Мисля, че имаше време, в което бях наистина, наистина мислещ за самоубийство. Казвах си – „Човече, ще изчезне ли някога всичката тази болка?“

„Тази болка бе толкова постоянна. Не спирах да страдам, казвайки си – „Човече, иска ми се да не чувствам всичко това“.

По време на документалния филм Бийбър признава, че ни най-малко не е бил готов за славата, която го сполетя на едва 16-годишна възраст, когато той пусна дебютния си сингъл „Baby“.

Много скоро Бийбър промени изцяло имиджа си, като се превърна в бунтар, който често се забъркваше в неприятности и дори ставаше жертва на арести.

„Тогава просто нямах идея какво ще има да се случва. Нямах си идея, че този живот просто ще ме помете като буря. Нямах идея, че просто ще бъда погълнат от всичко това“.

„Имаше толкова много хора, които бяха толкова груби. Казваха ми неща от рода на „Не струваш, приличаш на момиче“. Опитвах се да се държа така, сякаш това не ме тревожи, но това всъщност се отрази на начина, по който се държа и се отнасях с хората.“

Бийбър призна, че в момента се чувства най-добре, особено след брака си с Хейли Болдуин. „Сега се чувствам най-завършен, най-сигурен и най-уверен. Чувствам се в мир със себе си“.