Soundtrack.bg

Камерън Диас все пак може и да се завърне екрана

Преди време феновете на актрисата Камерън Диас посрещнаха с разочарование решението й да приключи с актьорството. Последното й участие беше през 2014 година в „Miss Hannigan”, римейк на мюзикъла „Annie“, което самата актриса обяви като последно в кариерата й на големия екран. Изглежда, че Камерън Диас изглежда все още не е загърбила любовта си към актьорската професия и това личи в едно от последните й интервюта.

Преди няколко години Диас сподели, че усилената работа в киното заема голяма част от живота й и я „откъсва от реалността“. След като тогава пред CNN тя заяви, че иска да направи нещо друго със себе си и живота си, днес 48-годишната актриса намеква, че нищо не е приключило.

По време на чат-интервю с модела Наоми Кембъл за шоуто й No Filter, Диас сподели, че се чувства решена да заяви какво точно иска и никога не казва никога. “Не съм правила филм от 2014-та насам. Мина много време, около седем или шест години, откакто се снимах. Момиче, добре ми е така“, споделя Диас пред Наоми.

„Нищо в мен не крещи „Трябва непременно да се върна пред камерата“, продължава Диас. Според актрисата дори сега да не чувства, че иска да се завърне на екрана, това не означава, че някой ден няма да размисли по въпроса.

Дали русокосата звезда ще зарадва феновете си с голямо завръщане след продължителната почивка, предстои да разберем. Със сигурност обаче към този момент тя се радва на семейството си. През 2015 Камерън Диас се омъжи за Бенджи Мадън и двамата са щастливи родители на първото си дете – дъщеря им Радикс.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.