Soundtrack.bg

Скарлет Йонхансон ще е булката на Франкенщайн в новия филм “Bride”

Всяка талантлива холивудска актриса е редно да бъде от страната на лошите поне веднъж в своята филмова биография. Звездата от “Avengers” Скарлет Йохансон ще влезне в ролята на емблематичния образ на Булката на Франкенщайн от едноименния филм на ужаси от 1935 година.

Новият филм ще се казва “Bride”, a красивата 35-годишна актриса и режисьорът Себастиан Лейло ще предложат нов прочит на героинята от филмовата класика „The Bride of Frankenstein” от миналия век

Елза Ланчестър изигра Булката в черно-белия филм, в който участва и знаменият актьор Борис Карлоф в ролята на чудовището Франкенщайн. По думите на Йохансон е дошло време Булката отново да се появи под светлините на прожекторите, но този път нейната история да блесне, разказана по нов начин във времето, в което се намираме.

Към този момент единствения детайл от кухнята, който създателите на новия проект споделят е, че Булката е жена, създадена да бъде идеалната съпруга, която се изправя срещу създателя си в свят, в който всички я виждат като чудовище

От представянето в тийзъра става ясно, че по пътя си тя ще осъзнае своята истинската същност и невероятна сила, които ще й помогнат да създаде от себе си нова версия.

Режисьорът Себастиан Лейло вече има зад гърба си отличиe за най-добър чуждестранен филм за продукцията „A Fantastic Woman”. Скарлет Йохансон, която неведнъж е получавала отказ на роли на силни жени в редица холивудски проекти, споделя, че е изключително развълнувана, не само, че ще работи с успешния режисьор Лейло, но и че има възможността да изиграе класически образ на лоша героиня.