Soundtrack.bg

Cardi B изтри профила си в Twitter – не иска феновете да контролират живота й

Да бъдеш изряден и да посрещаш очакванията на почитателите си е непоносимо бреме, с което не могат да се справят много от звездите. Такъв е случаят на Cardi B, която наказа феновете си, като изтри профила си в Twitter с думите, че почитателите се „опитват да контролират живота й“.

В продължение на дни Cardi B водеше непосилна битка с последователите си. Тя се опитваше да защити от критиката на феновете възобновената си връзка с рапъра Offset. Белкалис Марленис Алманзар, както е истинското име на Cardi B, се появи в PopCrave видео на 19-ти октомври, изправяйки се срещу всички, които посрещат на нож събирането й с бащата на двегодишното й дете Калчър Киари.

„Опитите да контролирате живота ми не е градивна критика“, заяви 28-годишната Cardi B. Тя продължи с цветущ език да изказва възмущението си, че 15-годишни й казват как трябва да живее живота си, „сякаш съм Ариана Гранде и съм дошла някъде от Дисни”, продължи изпълнителката на „WAP”.

Cardi B се обърна към феновете си с въпроса да не би да очакват от нея, че ще се среща с нов мъж и заявяви, че не е „обикновена  к*чка“, „Аз съм Cardi B”, заключи чернокожата рапърка. Според нея, ако е имала намерение да започне нова връзка, щяла непременно да направи така, че целият свят да разбере за това. Тя заяви, че няма да допусне никой да оказва натиск върху семейството и приятелите й и изрази разочарование, че злостната критика идва именно от нейните най-верни фенове.

Бракоразводното дело на Cardi B и Offset беше насрочено за 4-ти ноември, но обратът в отношенията на двойката показва, че малката Калчър Киара ще се радва на отново събралите се родители, въпреки критиката на феновете на майка й.