Soundtrack.bg

Избраха актрисата, която ще играе женската версия на Хълк

Канадската актриса Татяна Маслани бе избрана да влезе в ролята на She-Hulk – женската версия на супергероя от вселената на Marvel Хълк. Новината бе потвърдена от изданието Deadline.

Маслани е позната най-добре с ролята си в награждавания сериал Orphan Black. Сега тя ще направи нова огромна крачка в своята кариера, присъединявайки се към вселената на Marvel – най-печелившият ентъртейнмънт франчайз в света за настоящия момент.

Историята на She-Hulk ще бъде разказана под формата на сериал, който Marvel планира да заснеме. В комиксите се разказва за жена на име Дженифър Уолтърс, която е адвокат и братовчед на Брус Банър (Хълк). По време на преливане на кръв от Банър тя получава ДНК-то на Хълк, чрез което респективно се сдобива и с неговите суперсили. Има обаче една съществена разлика между двамата – Уолтърс успява да контролира своите емоции, дори и когато е влязла в т.нар. „Хълк фаза“.

Канадската актриса Татяна Маслани ще влезе в ролята на She-Hulk в предстоящ сериал

Представителите на Татяна Маслани все още не са потвърдили официално новината, но вече е сигурно, че именно тя ще влезе в ролята на She-Hulk.

Прави ни впечатление, че повечето фенове на Marvel реагираха положително на новината. Много от тях са гледали Татяна Маслани в Orphan Black и явно харесват актьорските ѝ качества.

Сериалът за She-Hulk няма да бъде единственият, който Marvel предстои да представи в стрийминг платформата Disney+. Очакваме продукции за Сокола и Зимния войник, Алената вещица и Вижън, Локи, Ястребовото око, Мис Марвел и Муун Найт. За съжаление, Disney+ все още не е наличен на българския пазар, но се надяваме, че съвсем скоор ще можем да се абонираме и за тази стрийминг услуга.

Сред сценаристите на She-Hulk ще бъде Джесика Гао от „Рик и Морти“, докато няколко епизода на сериала ще бъдат режисирани от Кат Коиро. Женската версия на Хълк е един от последните големи персонажи, които покойният Стан Лий успява да създаде в участие с други автори.