Soundtrack.bg

Ози Озбърн се зарече, че никога няма да се оттегли от музиката

Една от големите легенди на метъл музиката Ози Озбърн обеща на феновете си, че поне докато е жив и здравето му го позволява, той никога няма да сложи край на кариерата си.

Фронтменът на Black Sabbath е вече на 71 години и той имаше някои сериозни здравословни проблеми напоследък, но това не му попречи през февруари да издаде нов солов албум – Ordinary Man. А наскоро стана ясно, че британецът работи и по нов солов проект, докато се подготвя игрален филм за живота му.

Давайки интервю за изданието The Mirror, Ози се зарече, че никога няма да се откаже доброволно от кариерата си.

Попитан дали възнамерява да се оттегли, той отвърна: „Знаете ли кога е моментът, в който ще се оттегля? Когато чуя как забиват пироните по ковчега ми. А тогава дори ще направя бис! Аз съм Принца на мрака“.

В своя типичен екстравагантен маниер, Ози добави: „Когато почувстваш как публиката пред теб не спира да скача, това е по-добро от оргазъм. Това е най-голямата любов на живота ми. Партито продължава, човече. За мен е огромна чест, че хората все още имат желание да ме виждат и слушат“.

Ordinary Man бе 12-ият солов албум на Ози Озбърн до момента. В него има колаборации с хора като сър Елтън Джон, Слаш от Guns N’ Roses и популярния рапър Post Malone.

В личен план за Ози не е лесно. От 2003 година насам той се бори с болестта на Паркинсон. Освен това, Ози преживя тежко падане в дома си, а също премина и през усложнена форма на пневмония. В едно от интервютата си той заяви, че работата по соловия му албум „го е спасила“.

„Съжалявах се. Бях нещастен и в шибана агония“, заяви тогава култовият британец, добавяйки: „Дори албумът ми да не се превърне в голям хит, това е напълно окей за мен. За мен това е един от най-важните ми албуми, защото той спаси живота ми“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.