Soundtrack.bg
тенет

Финален поглед над новия филм на Кристофър Нолан (ВИДЕО)

Остава съвсем малко до качването на „Тенет“ на голям екран, а сега можем да видим и финален трейлър на дългоочаквания нов филм на топ режисьора Кристофър Нолан.

На 26 август „Тенет“ ще дебютира в повече от 70 държави по света, след като на няколко пъти, поради коронавирус, премиерата бе измествана напред във времето. В един момент филмът дори бе изваден от календара на Warner Bros с надпис „отложен за неопределено време“, преди все пак 26 август да бъде избран окончателно като нова премиерна дата.

Подобно на други филми на Кристофър Нолан, „Тенет“ отново се заиграва с концепцията за пречупване на времето. От трейлърите досега сюжетът изглежда толкова сложен, че много хора признават, че не са успели да разберат напълно какво точно се случва в сюжетната линия. Преценете сами за себе си, гледайки финалния трейлър на филма:

Засега знаем, че в „Тенет“ ще видим работата на суперсекретна агенция, която трябва да направи всичко по силите си, за да предотврати избухването на Трета световна война. В главната роля е Джон Дейвид Уошингтън, а в новия шпионски трилър на Кристофър Нолан участие взимат още имена като Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Мартин Донован, Кенет Брана, Майкъл Кейн, Химеш Пател, Арън Тейлър-Джонсън и други.

Основната песен от саундтрака е написана и изпълнена от рапъра Травис Скот и носи името „The Plan“:

Всеки един филм на Кристофър Нолан е събитие, поради което нямаме търпение да гледаме „Тенет“. За британския режисьор това е първи филм от военния епос „Дюнкерк“, който ни пренесе във времето на Втората световна война по един впечатляващ начин. За съжаление, „Тенет“ също стана жертва на COVID-19 кризата в световен мащаб. Премиерата на филма бе отлагана няколко пъти във времето, като в един момент дори не бе сигурно, че изобщо ще го видим по кината. От 26 август „Тенет“ ще бъде и по българските кина, а ние ви съветваме да го гледате.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY