Soundtrack.bg
кори тейлър

Кори Тейлър се бори с вътрешни демони в „Black Eyes Blue“ (ВИДЕО)

Фронтменът на Slipknot и Stone Sour Кори Тейлър започна да представя парчета от своя предстоящи първи солов албум. През юли той ни запозна с два от траковете в CMFT, а сега ни изненада приятно и с официално видео от сингъла „Black Eyes Blue“.

Видеото към песента е режисирано от Диджей Браунър, а акцентът е Кори, който е напълно сам и в битка със своите вътрешни демони. Във видеото той се намира във видимо празна и изолирана от света къща, където води битка за разсъдъка си. Кадрите показат и членовете на соловата му банда, сред които китаристите Крисчън Мартучи и Зак Трон, басистът Джейсън Кристофър и барабанистът Дъстин Робърт. В края на видеото Кори получава някакъв тип спасение, а ние ви предлагаме да видите въпросното видео:

Соловият албум на Кори Тейлър CMFT се очаква на 2 октомври, като със сигурност записът ще се радва на солиден интерес. Самият Кори вече не крие плановете си и за втори солов проект в бъдеще.

Наскоро легендарният метъл фронтмен заяви, че една от бандите му Stone Sour „вече е извървяла пътя си“, намеквайки, че в скоро време няма да чуем нищо ново от тях.

„Чувствам, че поне засега, Stone Sour извървя своя път. Всички в бандата разговаряхме и решихме, че Stone Sour ще бъдат в почивка за неопределено време. Това е ситуацията в момента“, сподели Тейлър.

Говорейки за соловия си албум, той заяви: „Това е вероятно едно от най-добрите неща, които съм писал. Това е всичко, което съм искал да бъде. Има малко от Slade, има малко от Джони Кеш, има малко от Alice in Chains. Имам предвид, големи припеви, забавен рок, огромни сола… невероятно е. Всъщност, преди две години започнах да се уча да свиря на пиано, за да мога да запиша тази песен, която написах за съпругата си. Успях да я изсвиря и да я запиша. И е наистина добра.“

През следващата година Кори Тейлър ще бъде ангажиран със Slipknot, тъй като се очаква култовата метъл банда да изнесе сериозен брой концерти, представяйки последния си албум. Турнето на Slipknot трябваше да се състои през тази година, но пандемията от коронавирус обърка сериозно плановете им.