Soundtrack.bg

Камерън Диас обясни защо е сложила край на кариерата си

Известната актриса Камерън Диас сподели причините, поради които през 2018 година тя реши да сложи край на дългогодишната си кариера.

Русокосата красавица даде интервю за вече бившата си колежка Гуинет Полтроу по време на последния епизод на шоуто Goop Health: The Sessions. Диас сподели, че е напуснала актьорството, за да се посвети на себе си и на своя личен живот, който винаги е оставал в сянката на професионалния ѝ такъв.

Звездата от „Ангелите на Чарли“ разкри: „В един момент реших, че искам различни неща от живота си. Толкова дълго време работих толкова здраво, правейки толкова много филми. Това бе наистина уморително“.

Бившата вече актриса посочи, че в миналото тя не е успявала да направи място за личен живот в ежедневието си. Това я подтикнало да сложи край на кариерата си, фокусирайки се върху майчинството, връзката си и своите близки хора.

В момента Камерън Диас е омъжена за музиканта Бенджи Мадън от рок бандата Good Charlotte. В началото на годината те обявиха раждането на тяхната дъщеря Радикс.

Попитана как се е почувствала, оставяйки Холивуд зад гърба си, Диас отвърна: „Намерих мир в душата си, защото най-сетне започнах да се грижа за себе си. Да работиш на това ниво е наистина интензивно, както и да водиш живот на публична личност. Когато си толкова изваден на показ, към теб лети толкова много различна по своя вид енергия. Аз съм наистина чувствителна към енергията, към някои определени енергии.“

„Погледнах към живота си и видях, че когато снимаш филм, това е перфектното извинение да те притежават. Ти си по 12 часа на линия и това продължава с месеци. Не ти остава време за нищо друго. Осъзнах, че съм подарила част от живота си на тези хора. Трябваше да си взема живота обратно и да поема отговорност за него“, допълни Камерън Диас.

Е, на нас със сигурност ще ни липсваш, Камерън!