Soundtrack.bg

Най-после новини около филма за Рик Граймс

Създателят на комикса „Живите мъртви“ Робърт Къркман най-после ни зарадва новини, свързани с планирания игрален филм за главния протагонист в историята Рик Граймс.

Както е известно, Рик напусна сюжетната линия по време на девети сезон на сериала, създаден по комиксите на Къркман. Тогава той се качи в мистериозен хеликоптер и отпраши в неизвестна посока. А какво се е случило с него и къде го е отвела машината, това все още не знаем. Но най-вероятно ще разберем.

Ако сте гледали сезон 10, то вече знаете, че тогава Мишон също напусна историята. Тогава тя откри, че е напълно възможно Рик все още да е жив. Очаква се тя да се присъедини към Рик Граймс във въпросния спиноф филм, който бе обявен преди време.

Но какво всъщност става с филма, за който напоследък сякаш не бяхме чули нищо ново?

Робърт Къркман даде така очаквания ъпдейт на феновете. Той заяви, че по проекта се работи с пълна сила, въпреки проблемната ситуация около коронавирус. Именно заради COVID-19 нямаше как да бъде излъчен финалният епизод на десети сезон, тъй като разпространението на вируса не позволи работа по постпродукцията на серията.

„Има тонове неща, които се случват зад кулисите“, заяви Робърт Къркман. Той добави: „Не искам никой да си мисли, че в момента просто си седим и чакаме тази пандемия за приключи“.

„Бих казал, че пандемията ще направи филма дори по-добър. Сега имаме много повече време, за да приготвим това нещо и да бъдем сигурни, че е перфектно“.

„Когато нещата около този вирус утихнат, вие ще чуете още много нови неща за този филм“.

Пандемията от коронавирус наруши и други планове на „Живите мъртви“, а именно – излизането на спиноф сериала World Beyond. Неговата премиера трябваше да се състои на 12 април, но в крайна сметка феновете ще почакат, преди да могат да му се насладят. Повече за него вижте тук.