Soundtrack.bg
терминатор

Звезда от „Терминатор“ на мнение, че не трябва да има нови продължения

Има малко сигурни неща на този свят. Едно от тях обаче е, че каквото и да се случва, ще има поне още един филм от екшън франчайза „Терминатор“. Без това изобщо да е нужно.

През миналата година имахме възможността да гледаме „Терминатор: Мрачна съдба“, за който продуцентът Джеймс Камерън ни каза, че рестартира поредицата. Той дори ни посъветва да забравим за всички филми досега, появили се след втория филм. И това ако не е признание, че тези филми просто не ставаха за нищо?

Макензи Дейвис е една от младите актриси, които взеха участие в последния „Терминатор: Мрачна съдба“. За съжаление, филмът не се представи особено добре в боксофиса. Според Дейвис, това е сигурен знак, че няма смисъл изобщо да се мисли за негово продължение.

„Наистина обичам този филм и съм много горда от всичко, което направихме“, заяви Дейвис по отношение на „Терминатор: Мрачна съдба“. Тя обаче добави: „Може да се каже обаче, че филмът не бе особено желан в боксофиса. Би било налудничаво да смятаме, че би имало желание за седми филм. Винаги трябва да обръщаш внимание на това, което иска публиката. А истината е, че те искат нови неща“.

Новият филм на Макензи Дейвис носи името Irresistible, където тя си партнира с холивудския ветеран Стийв Фарел. Режисьор на лентата е Джон Стюърт, а филмът разказва за изборен стратег, работещ за демократите, който опитва да помогне на местен кандидат да спечели изборите в малък град. Филмът трябваше да бъде по кината през месец май, но пандемията от коронавирус промени тези планове.

Колкото до „Терминатор: Мрачна съдба“ на Тим Милър, филмът успя да спечели едва 261 милиона долара в боксофиса, което бе малко повече от целия му бюджет. Великият Джеймс Камерън бе продуцент на проекта и разчиташе много на него, но в крайна сметка филмът не записа резултатите, които се очакваха от него.