Soundtrack.bg

Актьор от The Last of Us смята, че Джош Бролин трябва да изиграе Джоуъл

Както знаем, съвсем скоро ще можем да гледаме сериал, базиран върху култовия ексклузив за PlayStation The Last of Us. Адаптацията ще бъде създадена от Крейг Мейзин, стоящ зад брилянтния „Чернобил“, докато проектът ще се движи от вицепрезидента на студиото Naughty Dog Нийл Дръкман. Шоуто ще бъде базирано на събитията от първата игра, превърнала се в едно от най-добрите заглавия в цялата история на гейминга.

Трой Бейкър е името на актьора, който озвучава един от главните персонажи Джоуъл и в двете игри до момента. Говорейки пред Collider, Бейкър сподели мнение, че звездата от филмите на Marvel Джош Бролин би бил перфектен избор за ролята на Джоуъл в предстоящия сериал. Той обаче добави, че не е сигурен, дали Бролин би могъл да отведе персонажа в различна посока.

„Мисля, че това е буквално на лицето му – Бролин би бил нокаутиращ избор за ролята. Не зная обаче дали тогава бих успял да науча нещо различно за Джоуъл“, сподели Бейкър.

Актьорът обясни защо би бил доволен с всяко решение за ролята на Джоуъл, независимо какво е то. „Аз се намирам в страхотна позиция. Защото А) Някой взима ролята, а аз бих казал – „По дяволите, пич, никога не се бях сетил за това, уау, какъв интересен избор“. Или Б) „Това не струва“, а хората ще си кажат – „Само Трой може да изиграе Джоуъл“. „И в двата случая печеля“.

Бейкър призна, че вече е приключил с озвучаването на Джоуъл, давайки най-доброто от себе си. „Успях да направя всичко, което някога съм искал за Джоуъл. Успях да го отведа възможно най-далече, доколкото бих могъл да го сторя. Направих същото и в първата част. Сега го направих и във втората. Това бе работата ми – да предвижа този персонаж възможно най-напред. Сега се вълнувам да видя, как някой друг би могъл да ми покаже напълно различна страна от Джоуъл. Искам да видя доколко този герой може да бъде развит“.