Soundtrack.bg

Зоуи Кравиц за Робърт Патинсън: Роден е да играе Батман

Една от звездите в новия филм за Батман (The Batman) Зоуи Кравиц е на мнение, че режисьорът Мат Рийвс е взел правилно решение с привличането на Робърт Патинсън в ролята на Брус Уейн.

Сред феновете на Тъмния рицар се появи сериозно недоволство от избора на Патинсън за ролята. Разбира се, основната причина за това е една от ранните роли на актьора в тийн поредицата „Здрач“. Въпреки, че това бе преди доста години.

Зоуи Кравиц, която играе ролята на Жената котка в новия „Батман“, обаче мисли различно. Тя е на мнение, че Патинсън е точният човек за ролята.

„Роб е страхотен. Той е прекрасен в ролята. Наистина мисля, че това е нещо, за което той е бил роден. Той е страхотен човек, поради което е истинско удоволствие да си около него. Когато работиш с хора, които уважаваш, всичко става по-добро и по-лесно“, заяви дъщерята на музиканта Лени Кравиц.

Кравиц добави: „Преди всичко, той е много добър актьор. Той стартира кариерата си като някакъв тип поп сензация, но впоследствие видяхме, че той е много повече от това. Той е много интересен актьор, по някакъв начин напомнящ за Батман. Той е перфектен за ролята. Освен това, човече, той изглежда много добре в костюм“.

Зоуи Кравиц смята, че ролята на Батман е тежка, защото всички фенове очакват много от теб.

„Това е наистиан трудна роля, защото хората очакват много. Освен това, ролята те ограничава по множество начини. Когато носиш костюма, можеш да се движиш единствено по определени начини. Поради това трябва да бъдеш наистина креативен, за да пресъздадеш персонаж с много различни измерения. Това е истинско предизвикателство. Но Роб е перфектният избор“.

Филмът за Батман на режисьора Мат Рийвс очакваме на кино екран през следващата 2021 година. Участие ще вземат още имена като Колин Фарел, Пол Дейно, Джефри Райт и други. Лентата обаче няма да бъде част от настоящата времева линия на кино вселената на DC.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY