Soundtrack.bg

Братята Дъфър вече знаят как ще приключи Stranger Things

Netflix продължава да бъде най-успешната стрийминг платформа на планетата, а ако има оригинална продукция, която най-добре да определя компанията, това несъмнено е Stranger Things.

Сериалът на братята Дъфър се превърна в истински хит сред зрителите, благодарение на страхотните персонажи, носталгията към 80-те години и онова умело уловено усещане за роман на Стивън Кинг, което лесно се забелязва в шоуто. В момента очакваме премиерата на четвърти сезон на Stranger Things. Известно е, че повече от половината сезон вече е заснет, но снимките са преустановени заради пандемията от коронавирус. Очаква се четвъртият сезон да бъде наличен в някакъв етап от следващата 2021 година.

Създателите на сериала Мат и Рос Дъфър дадоха интервю за изданието Deadline, разкривайки, че в началото е имало идея Stranger Things да не продължава повече от един сезон. Те добавиха, че вече имат ясна идея относно финала на шоуто и как трябва да завърши той.

„От известно време насам, знаем как ще завърши шоуто“, заяви Мат Дъфър, добавяйки: „Истината е, че дори не знаехме, дали то ще продължи след първия сезон. Харесваше ни идеята да го направим в един сезон, но видяхме, че имаше потенциал и за повече. Същевременно имахме ясната идея какво ще се случи, ако сериалът продължи. Така че да – имаме ясна идея за финала“.

Братята Дъфър успокоиха феновете, че нямат намерението просто да „избутат“ сериала до края. Те са наясно, че ако самите те изгубят интерес към шоуто, това ще се случи и със зрителите. Дъфър поясниха, че „повечето“ от четвърти сезон е вече заснет, като остава единствено снимките да приключат напълно.

През февруари имахме възможността да видим кратък тийзър на предстоящия четвърти сезон на Stranger Things. От него видяхме, че Хопър е попаднал в лапите на руснаците, тъй че очакваме да видим как точно ще се развие тази линия от сюжета. Това, което виждаме от тийзъра е, че ситуацията му не е никак лека.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY