Soundtrack.bg

Много екшън ни очаква в 4-ти сезон на „Историята на прислужницата“ (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Hulu ни представи първи поглед над четвъртия сезон на хитовия сериал „Историята на прислужницата“. От кадрите разбираме, че ни очаква може би много повече екшън, отколкото до момента. Джун навлиза в решаващ етап от своята битка с тираничния Гилеад, а както виждаме, тя си има цял отбор от сестри, готови да се включат с нея във войната.

По планове сезон 4 на „Историята на прислужницата“ трябваше да дебютира през септември, но пандемията от коронавирус прекъсна снимките след само две седмици на работа. Наскоро бе обявено, че ще имаме възможността да гледаме новия сезон през следващата година, макар и все още да няма конкретна дата за това.

Преди да продължим напред, предлагаме ви да видите въпросния първи тийзър на сезон 4 на „Прислужницата“:

Определено изглежда доста напрегнато, нали?

Както вече знаем, Джун успя да изведе едната си дъщеря от Гилеад, но другата все още се намира на територията на тоталитарната държава. Джун има наистина добри съюзници в тази битка, но дали те ще бъдат достатъчни, за да изпълни тя голямата си цел? Знаем, че главната героиня бе простреляна в края на миналия сезон, след което бе отведена на неизвестно място от няколко сестри.

Сериозно внимание в тийзъра е отделено на леля Лидия – един от главните антагонисти в шоуто. От думите на Лидия разбираме, че за Джун няма надежда да оцелее, ако тя бъде заловена. Както леля Лидия казва, тя вече е „отвъд изкуплението“.

Носител на множество награди „Еми“, „Историята на прислужницата“ е базиран върху антиутопичния роман на писателката Маргарет Атууд. Историята разказва за въображем сценарий, според който в САЩ е извършен преврат, а властта е поета от религиозни фанатици. Така Съединените щати се прекръстват на Гилеад, а в държавата е установен демоничен тоталитарен режим, без каквото и да е зачитане на основни човешки права. Наскоро Маргарет Атууд написа и пусна продължение на своя роман.