Soundtrack.bg

Може би скоро ще видим нова версия на Жокера

Новият филм за Батман на режисьора Мат Рийвс ще ни предложи нова версия на Тъмния рицар, като в ролята ще влезе Робърт Патинсън. Премиерата на The Batman е насрочена за 1 октомври 2021 година, а участие в лентата ще вземат още добре познати герои от вселената на DC Comics, каквито са Пингвина, Жената котка, Гатанката и други.

В образа на Пингвина ще видим ирландската звезда Колин Фарел, но самият той разкри, че ролята му във филма не е особено голяма.

Очаква се Мат Рийвс да получи възможността да създаде цяла филмова трилогия, подобно на направеното от Кристофър Нолан. Разбира се, това означава, че в следващите филми ще видим и завръщането на много знакови за света на Батман герои. Според информации в някои медии, един от тях ще бъде Жокера.

За съжаление, най-вероятно няма да видим версията на Хоакин Финикс, но се очаква да видим изцяло нов поглед към образа на култовия злодей с истеричен смях. Смята се, че Жокера ще участва във втория и третия филм от трилогията на Мат Рийвс, или поне такива са плановете. На този етап, разбира се, е твърде рано да говорим и за избор на актьор, който би поел ролята. Последните трима, които го направиха на кино екран, са Хийт Леджър, Джаред Лето и Хоакин Финикс. Леджър и Финикс дори получиха „Оскар“-и за работата си.

Тук сме длъжни да припомним, че все още няма нищо официално потвърдено в тази насока. Когато говорим обаче за цели три филма за Батман, логично е да смятаме, че и Жокера ще има участие в тях. Все пак, говорим за може би най-знаковия опонент на Брус Уейн в Готъм Сити.

Остава да помечтаем, че отново ще видим и Хоакин Финикс в ролята на Жокера. Засега обаче няма индикации, че той или режисьорът Тод Филипс планират каквото и да е завръщане на Артър Флек на голям екран.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.