Soundtrack.bg

Кристофър Нолан разбил истински самолет в сграда за новия си филм

Кристофър Нолан е режисьор, който обича мащабните действия, а работата по новия му филм Tenet е доказателство за това.

Един от актьорите в лентата Джон Дейвид Уошингтън разкри, че британският режисьор е разбил истински самолет в сграда за една от сцените в Tenet. Катастрофата може да се види за кратко в края на последния трейлър на филма, който ви предлагаме да видите още сега:

Tenet се очаква на голям екран през лятото, като все още много детайли около историята в него остават мистерия. За филма знаем, че ще бъде шпионски трилър, а Кристофър Нолан се е „заиграл“ и с начина, по който тече времето в него. Това ни кара да мислим, че очакваме още един „завъртян“ Нолан-ски филм, подобен на заглавия като „Генезис“ и „Интерстелар“.

Джон Дейвид Уошингтън е един от главните актьори в Tenet, като той споделя, че целият екип на филма е аплодирал сцената със самолета, когато всичко е приключило с успех.

„Това бе истински самолет, който бе насочен в съвсем истинска сграда. Всички ние, актьорите и екипа, станахме свидетели на това. Беше епично! Беше просто невероятно. Всички аплодирахме случилото се. Това, което виждате е, се случи наистина“, поясни Уошингтън.

Джон Дейвид Уошингтън и Ричард Патинсън в Tenet

Какво знаем още за Tenet? Знаем това, че героят на Джон Дейвид Уошингтън е натоварен с отговорната задача да спре началото на Третата световна война.

Синопсисът на филма казва: „Джон Дейвид Уошингтън е новият протагонист в авторския sci-fi екшън спектакъл Tenet на Кристофър Нолан. Въоръжен със само една дума, Tenet, и борейки се за оцеляването на целия свят, протагонистът преминава през объркания свят на международния шпионаж. Мисията му ще разкрие нещо извън истинското време. Не пътуване във времето, а инверсия“.

Tenet е насрочен да дебютира на 17 юли, като това ще бъде един от първите големи филми, които ще можем да гледаме на кино след пандемията от COVID-19.