Soundtrack.bg

Сериалът „Ханибал“ се завръща за четвърти сезон?

Всички бяхме неприятно изненадани, когато отличният „Ханибал“ бе спрян след своя трети сезон. Шоуто, в което Мадс Микелсен поема ролята на култовия психиатър-канибал Ханибал Лектър, бе страхотно, печелейки фенове по цял свят. По необясними причини, сериалът бе прекратен след третия си сезон от NBC, което ни остави с неприятното чувство на нещо незавършено. И до днес верни фенове на сериала продължават да настояват той да продължи.

Сега обаче се появи надежда, че „Ханибал“ може да се завърне и за четвърти сезон. Намек за това даде самият Мадс Микелсен, който бе брилянтен в ролята на д-р Лектър.

Датският актьор отбеляза в социалната мрежа новината, че „Ханибал“ ще бъде част от каталога на Netflix от следващия месец. Той написа: „Ханибал пристига в Netflix през юни. Дали четвърти сезон не се задава?“

Както и се очакваше, постът на Микелсен предизвика истинска буря от реакции и емоции в Instagram. Хиляди фенове споделиха, че се надяват това наистина да означава, че шоуто ще продължи.

През миналата година създателят на „Ханибал“ Брайън Фулър потвърди, че „никой не се е отказал от идеята да върне шоуто обратно“.

В Twitter Фулър написа: „Отдавна съм посочил ясно, че искам да го направя, като същото важи и за целия екип на шоуто. Това, от което се нуждаем, е мрежа или стрийминг платформа, в която да се излъчва. Не мисля, че идеята ни има някакъв срок на годност. Просто имаме нужда някой да „захапе“.

Няма какво друго да добавим, освен че се надяваме постът на Мадс Микелсен в социалните мрежи да означава нещо. „Ханибал“ бе брилянтен сериал, който, за съжаление, неоправдано бе спрян. Сега обаче имаме нова надежда за неговото продължаване.