Soundtrack.bg

Барабанистът на Death Angel: Отидох в Ада и видях Сатаната

Барабанистът на траш метъл бандата Death Angel Уил Каръл разкри за вълнуващо преживяване, което е имал, докато е бил болен от COVID-19.

Каръл се разболя от коронавирус по време на европейското турне на бандата, като неговото състояние бе истински сериозно. В продължение на 12 дни музикантът бе в състояние на медицинска кома, като определено е имало за какво да бъдат притеснени близките му. И всички верни фенове на Death Angel, разбира се.

Говорейки пред Decibel, барабанистът разкри, че COVID-19 му е позволил да види Ада и да се срещне със Сатаната – самият повелител на подземния свят.

„Отидох до Ада и видях Сатаната“, заяви Каръл, добавяйки: „Сатаната всъщност бе жена, а аз бях наказан заради моята леност. Представлявах някакво огромно и тлъсто създание, подобно на Джаба от „Междузведни войни“. Повръщах кръв и продължих да го правя, докато не получих инфаркт, което е малко странно, тъй като сърцето ми наистина е спряло, докато съм бил в кома“.

Каръл каза още: „Помня издигането си от Ада.. веднъж щом стигнах до небесата, там също бе ужасяващо. Всичко приличаше на някаква оргия от времената на Римската империя. Ангелите бяха дори по-страшни от демоните в Ада. Върнах се на Земята, където бях с приятели в някакъв нощен клуб… това е последното, което помня“.

Барабанистът сподели, че когато се е събудил от комата, първото нещо, което е попитал медицинската сестра, е било „Още ли съм в Ада?“

Уил Каръл се разболя от коронавирус по време на европейското турне на Death Angel с Testament и Exodus, носещо името Bay Strikes Back. Китаристът на Exodus и Slayer Гари Холт също се прибра вкъщи с COVID-19, но при него заболяването премина значително по-леко. Състоянието на Уил Каръл бе толкова лошо, че лекарите не били никак сигурни, че той ще успее да прескочи трапа. В крайна сметка обаче, всичко е добре, когато завършва добре.